Najčešća pitanja (FAQ)

U kojem roku vršite isporuku?

Bedževe i magnete najčešće isporučujemo u roku 7 dana, ako se radi o količini manjoj od 1000 komada. U hitnim slučajevima rok isporuke može biti manji, ovisno o potrebi kupca i našim mogućnostima (npr. 2-3 dana). Za veće količine, rok isporuke definiramo u dogovoru s vama, naravno, ovisno o našim mogućnostima. Isporuku vršimo HP Ekspresom na području cijele Hrvatske.

 

Kolika je cijena isporuke pošiljke HP Ekspresom?

Isporuka pošiljke HP Ekspresom iznosi 30kn+PDV.

 

Mogu li sam doći preuzeti pošiljku, kako bih uštedio na troškovima isporuke?

Vaše pošiljke možete preuzeti u našem uredu smještenom na adresi Holjakova 2, Zagreb.

 

Kako mogu naručiti i preuzeti bedževe ako nisam iz Zagreba?

Proizvode možete naručiti telefonom na broj 01 6547 405 ili e-mailom info@bedzevi.com. Pošiljke šaljemo HP Ekspresom unutar cijele Hrvatske i naši ih kupci primaju brzo i pouzdano čak i u najudaljenijim mjestima.

 

Možete li mi pokazati gotov uzorak mojih bedževa prije nego što ih naručim?

Prije izrade cjelokupne količine, šaljemo vam e-mailom na odobrenje vizual koji predočava konačan izgled bedževa. Prema potrebi poslat ćemo vam poštom gotovi uzorak.

 

Možete li napraviti bedževe ili magnete s mojom fotografijom?

Bedževe i magnete vrlo često izrađujemo na temelju fotografije koju nam dostave naši kupci, možemo koristiti i sliku ili karikaturu. Prema potrebi fotografiju ćemo prilagoditi ili na nju dodati tekst (ime, datum i sl.)

 

Ne znam napraviti grafičku pripremu, da li mogu poslati samo fotografiju?

Naravno, pošaljite nam fotografiju, i mi ćemo ju za vas pripremiti.

 

Moram li doći k vama kako bih odabrala motiv za bedževe?

Dovoljno je da iz naše galerije odaberete motiv koji vam se sviđa i e-mailom nam pošaljete njegovu oznaku (npr. B3778). Većinu narudžbi bez ikakvih poteškoća dogovaramo e-mailom.

 

U što pakirate magnete? Prodajete li ukrasne vrećice?

Magnete u pravilu pojedinačno pakiramo u bijele papirnate vrećice (besplatno). U ponudi imamo također i ukrasne vrećice u raznim bojama po povoljnim cijenama.